content top

Kakšne so cene strešne kritine

Pri nakupu strešnih kritin in kritin za nadstreške so poleg kvalitete pomembne tudi cene. Seveda je pomembno, da je celotna streha kar najbolj kvalitetna, saj nam tako zdrži veliko let in tudi dobro ščiti hišo pred nekaterimi zunanjimi vplivi. Vendar pa si vsega ne moremo privoščiti in nas seveda zelo zanima, koliko bomo za streho odšteli.

Cene strešnih kritin in kritin za nadstreške so zelo različne. Kritine za nadstreške in strešne kritine boste sicer našli v za to primernih trgovinah, tako fizičnih kot spletnih. Lahko pa pobrskate tudi po raznih revijah in katalogih. Ponudba strešnih kritin in kritin za nadstreške je zelo velika. Poleg tega preverite tudi morebitne popuste ali druge ugodnosti pri nakupu strešne kritine. Lahko za nasvet vprašate tudi določene strokovnjake oziroma tiste, ki prodajajo strešne kritine ali kritine za nadstreške.

Pa poglejmo cene strešnih kritin spletne trgovine Kritine Majde. V spletni trgovini kritine-majde.si boste našli cenike za strešne kritine in dodatke znamk Bratex, Regamet, Blisteel in Polak ter posebej še cenik dodatkov. Cene strešne kritine se razlikujejo glede na lastnosti strešne kritine. Za primer, cena strešne kritine je odvisna od modula, višine, širine pločevine in pokrivanja. V ceniku strešnih kritin boste našli tako neto kot tudi bruto cene strešnih kritin. Ker je cen strešnih kritin izjemno veliko, glede na pestro ponudbo, si oglejte te cene kar v spletni trgovini: strešne kritine cenik.

Ne pozabite, kvaliteta je na prvem mestu, šele nato je cena strešne kritine. Velikokrat je cena strešne kritine ali kritine za nadstreške pokazatelj kvalitete, ni pa nujno.