content top

Na kratko o notranjih vratih

Notranja vrata so precej pomemben del opreme našega doma, lahko so lesena, steklena, ali pa izdelana iz kakšnega drugega materiala. Za kakšna notranja vrata se boste odločili je povsem vaša izbira, najboljša pa so zagotovo notranja vrata izdelana po meri. Čeprav lahko kupite tudi zelo kvalitetna tipska vrata v katerem izmed trgovskih centrov ali specializiranih trgovin, pa nič na svetu ne more preseči ročne izdelave.

Vsekakor je prednost izdelkov izdelanih po meri ta, da se obrtnik vsakemu izdelku posebej posveti. Izdelava notranjih vrat po meri pa ima tudi kar nekaj drugih prednosti, ena izmed njih je zagotovo ta, da lahko izbirate vse elemente po svoji volji. Določite lahko kljuke, ki vam najbolj ustrezajo, tip lesa, stekla, nasadil ter vsega ostalega. O kakšnem ceniku je precej težko govoriti, saj je vse odvisno od specifikacij vrat in vaših želja.

Večina mizarjev, ki se ukvarja z izdelavo notranjih vrat po meri pa izdeluje tudi kuhinje ter kakšne druge izdelke iz lesa po meri. Na srečo je v Sloveniji veliko kvalitetnih obrtnikov, ki se ukvarjajo z lesom, zato vam ne bo težko izbrati primernega ponudnika za vaša notranja vrata izdelana po meri. Velika večni ponudnikov teh storitev vam nudi tudi montažo in demontažo vrat, nekateri brezplačno, ali pa je ta všteta že v ceni.

Običajno boste pri izdelovalcih vrat po meri imeli paleto različnih izdelkov, med katerimi lahko izbirate, lahko pa prinesete tudi svoje dodatke kot so kljuke, nasadila in podobno, ter se na podlagi dogovora zmenite za namestitev vaših dodatkov.