content top

Nakup ure za naš dom

V našem domu imamo po vsej verjetnosti vsaj eno stensko uro. So neverjetno uporabna naprava, saj nas vedno opominjajo na trenutni čas v dnevu. Po drugi strani pa so izredno lep dodatek v vsaki sobi, kjer jih postavimo. Res je, da smo danes obkroženi z veliko pametne računalniške tehnologije, vendar je stenska ura še vedno stalnica v mnogih hišah in stanovanjih. Razlog za to je verjetno ta, da je najbolj preprost način, da se seznanimo s časom. Poleg tega pa uri ne potrebujemo vedno ponovno napolniti baterije, kar jo naredi izjemno zanesljivo.

S stensko uro nikoli ne zamujamo

Glavni namen, ki ga ima stenska ura, je prikazovanje časa. Lahko jo kupimo za našo pisarno, dom, garažo in druge prostore. Vedno nas opominja, kdaj moramo oditi od doma na sestanek, v trgovino, lekarno, pošto in po drugih opravkih. Tako manj zamujamo ter lažje prebrodimo dan.

 

Lahko bi rekli, da nas stenska ura opominja na pomembne dogodke v našem življenju in obenem opozarja, da je čas dragocen. To je tudi razlog, da so že daljne civilizacije po svetu imela mnogo različnih načinov merjenja dolžine dneva in sezon v letu.

 

Izboljšajmo izgled prostora

nakup stenske ure je lahko zahtevno opravilo

 

Ko se prične delovni teden, vsi družinski člani hitijo po svojih opravkih. To je še posebej opazi, če imamo majhne otroke. Ko hitimo v službo, moramo poskrbeti, da bodo tudi otroci pravočasni prišli v šolo. Res je, da dandanes lahko uporabimo tudi pametni telefon, tablico in drugo elektroniko namesto stenske ure, vendar to nima enakega učinka. Če je stenska ura prisotna v sobi, kjer je vsa družina, potem imajo vsi člani družine boljši občutek za čas.

 

Zadnja leta pa je vedno bolj popularno, da stensko uro uporabimo, kot lepotni dodatek za naš dom. Na spletnih straneh, kot je www.stenska-nalepka.si, bomo našli veliko modelov različnih ur, ki jih lahko postavimo v katerokoli sobo v našem domu. Na izbiramo imamo bolj moderne in klasične stile. Odvisno je seveda od našega okusa ter videza sobe, kateri stil bo najbolj primeren.

 

Otroške, LED, klasične in druge oblike

Ko bomo pregledovali ponudbo različnih stenskih ur, bomo našli veliko različnih stilov. Poznamo mnogo velikosti, oblik in drugih lastnosti, ki jih lahko imajo ure. Najbolj poznane oblike stenskih ur pa so:

Klasična stenska ura

Klasične ure se držijo tradicije preprostosti in lepih oblik. So odličen dodatek za prostore, kjer želimo ohraniti bolj domačo atmosfero.

LED stenska ura

Mišljene za bolj minimalistično uporabo, LED stenske ure so modernega izgleda ter zavzamejo malo prostora.

Otroška stenska ura

Pogosto opremljena z različnimi motivi živali, narave ali junakov iz risank.

V vsakem primeru bomo z nakupom uri pridobili veliko. Če nič drugega, pa bo služila kot lepotni dodatek v prostoru, kjer se bo nahajala.