content top

Zakaj je kotna sedežna garnitura lahko n...

Če se v tem hipu odločate za nakup nove sedežne, je velika verjetnost, da vas mika kotna sedežna garnitura. Izjemno dobrodošla je tudi takšna v obliki črke L. Še zlasti pa tedaj, kadar družina šteje nekoliko več družinskih članov. Če pa imate v svoji dnevni sobi dovolj prostora na dveh stranicah, je torej najbolj smiselno izbrati kotno sedežno, saj ponuja ogromno sedalne pa tudi ležalne površine.

V primerjavi s tradicionalnimi kavči so kotne sedežne garniture torej precej …

Najem stanovanja v mestu Ljubljana za ve...

Nepremičninski trg oddaje stanovanjskih enot v glavnem mestu Slovenije ni najbolj prijazen do družin z otroki, saj se v blokih večinoma oddajajo manjše bivalne enote, enote za študente ter garsonjere. Najem stanovanja v mestu Ljubljana je zato mnogo lažje izvesti s pomočjo nepremičninske agencije, ki družinam poišče primerne najemniške enote.

Družine z otroki namreč potrebujejo vsaj 110 kvadratnih metrov bivalne površine, zato so zanje najbolj primerna trosobna ali…

Tipične značilnosti moderne kuhinje

Izbira prave kuhinje za vaš dom je lahko kar zahtevna naloga. V zadnjem času se zelo veliko govori in tudi piše o modernih kuhinjah, za katere se odloča vse več uporabnikov. Toda, kaj sploh pomeni izraz moderne kuhinje?

Moderne kuhinje bi na hitro lahko označili tako, da so to kuhinje, ki se ponašajo z ravnimi linijami, ki se kot povsem neprekinjena črta rišejo čez prav vse kuhinjske elemente. Obenem pa dajejo minimalističen pridih.

moderne kuhinje združujejo napreden slog in prakitičnost

Omare in predali brez ročajev

Za moderne kuhinje…

Servis in vzdrževanje proizvodnih linij

Proizvodne linije predstavljajo osnovo za avtomatizacijo proizvodnih procesov, ki omogočajo konkurenčnost na trgu. Avtomatizacija proizvodnih procesov namreč poveča kapaciteto proizvodnje, razbremeni delovno silo, poveča kakovost in ponovljivost, zmanjša možnost napak, doseže boljši izkoristek materiala in optimizira porabo energije. Na ta način so celotni stroški proizvodnje manjši. Ker gre običajno za serijsko proizvodnjo, kjer se v zelo kratkem času izdela…

Dnevni prostor naj bo mesto udobja in pr...

Večina od vas živi v svojih stanovanjih, ki jih opremite povsem po lastnih željah, potrebah in zmožnostih. Stanovanje razdelite na primerne prostore, ki jih potem uporabljate za različne namene. Dnevne sobe so med vsemi prostori najbolj priljubljene in najpogosteje tudi največje. Uporabljamo jih za najrazličnejše namene, predvsem pa se želimo v njih dobro imeti, klepetati s prijatelji in družino, gledati televizijo ali pa preprosto počivati.

V nadaljevanju prispevka,…