content top

Pri nakupu multifunkcijske naprave je treba najprej razmisliti o vrsti tiskanja

Pri izbiri multifunkcijske naprave je treba upoštevati kar nekaj dejavnikov. Najprej se je treba vprašati, za kakšno vrsto tiskanja se bo multifunkcijska naprava sploh uporabljala. Jo boste potrebovali za tiskanje slikovnega gradiva ali bolj za tiskanje besedil? Ključen dejavnik je zagotovo tudi količina tiskanja. Če nameravate tiskati večje količine dokumentov oziroma slik, se vam na dolgi rok veliko bolj splača investicija v ink tank tiskalnik.

V zadnji fazi izbire se osredotočite še na izračun stroškov. Pozanimajte se, kolikšni so stroški tiska na stran in koliko stanejo nadomestne kartuše.

V čem se med seboj razlikujejo različne multifunkcijske naprave

Multifunkcijske naprave se med seboj ne razlikujejo samo po različnih funkcionalnostih, temveč tudi po povezljivosti. Nekatere tovrstne naprave ponujajo celo avtomatsko naročanje črnila, ko ga začne primanjkovati. Ena od izjemno dobrodošlih funkcij je tudi obojestransko tiskanje oziroma print duplexing.

Tiskalnik v beli barvi sredi dnevne sobe.

Pomembna karakteristika je tudi ločljivost skeniranja, ki se meri v pikah na inčo. Multifunkcijska naprava z višjim številom pik pomeni podrobnejše skeniranje, posledično pa podrobnejši izris.

Multifunkcijska brizgalna naprava HP OfficeJet Pro 8022e

Za domačo uporabo in za manjša podjetja je odlična izbira multifunkcijska naprava HP OfficeJet 8022e. Naprava ima 225-listni predal in 35-listni avtomatski podajalnik dokumentov. Omogoča obojestransko tiskanje, kar uporabnikom izjemno poenostavi opravilo tiskanja v pisarni.

Tovrstna multifunkcijska naprava je še posebej dobrodošla za domačo uporabo ali pa za manjša podjetja. Z uporabo storitve HP Instant Ink se lahko prihrani tudi do 70 % črnila.

Canon PIXMA TS5350 – elegantna ter privlačna multifunkcijska naprava 3 v 1

Potrebujete popolnega tiskalnega partnerja za svoj pametni telefon? Tiskalnik Canon PIXMA TS5350 je odlična izbira. To je elegantna in privlačna večfunkcijska naprava 3 v 1. Ima izjemno hitro povezljivost, ki zagotavlja tiskanje z vaše dlani. Je popoln pripomoček za ustvarjanje. Svoji ustvarjalnosti pustite prosto pot s široko paleto medijev ter aplikacij.

Elegantni tiskalnik s preprosto povezljivostjo, poenostavljenim zaslonom, vrstico stanje LED ter vrhunskimi kartušami se ponaša s celo vrsto funkcij za napredne in zahtevne uporabnike pametnega telefona. Na voljo je v specializirani spletni prodajalni, kjer ga lahko kupite po dostopnejši ceni. V prodajalni so vam na voljo še druge naprave za domače in pisarniške prostore.