content top

Servis hladilnikov v Stik R&U

Podjetje Stik R&U se ukvarja s trgovino in servisom že od leta 1991, ko je bilo podjetje ustanovljeno v Škofji Loki. Od vsega začetka se Stik R&U ukvarja z maloprodajo in pa servisom gospodinjskih aparatov, podjetje pa se lahko pohvali s številnimi strankami, ki dobro vedo, da ima ekipa podjetja bogate izkušnje iz svojega področja. Stik R&U vam pri nakupu novega gospodinjskega aparata svetuje in tudi hitro najde kar najboljšo in najbolj ugodno rešitev za vas. Stranke pa omenjeno podjetje poznajo tudi po hitrem in povsem strokovnem servisu gospodinjskih aparatov.

Stik R&U se ukvarja s servisom hladilnikov, pomivalnih in pralnih strojev, štedilnikov, grelnikov vode, kuhinjskih nap in drugih malih gospodinjskih aparatov. Če se torej zanimate za servis hladilnika, bo naslov podjetja Stik R&U pravi naslov za vas. Podjetje namreč servisira hladilnike večine priznanih proizvajalcev. Servis Stik ima pooblaščene serviserje blagovnih znamk Electrolux, Best, Foster, Schock, Aeg, Zanussi in pa Ikea, za katere opravlja tudi popravila, ki so v garancijskem roku. Poleg tega pa Stik servisira tudi druge blagovne znamke hladilnikov kot pa so Gorenje, Bosch, Candy in drugo.

Torej si lahko v podjetju Stik R&U zagotovite servis hladilnika ali pa kar kupite nov kvaliteten hladilnik. Seveda je pomembno razmerje med kvaliteto in ceno kupljenega artikla, vendar pa prej ko slej napoči čas, ko gospodinjski aparat preprosto potrebuje servis. Zagotovite si strokoven servis in podaljšajte vašemu hladilniku daljšo življenjsko dobo. Poskrbite za to, da bo v vaši kuhinji delovalo vse tako, kot je treba.