content top

Barski stoli za kuhinjo

Barski stoli se že dolgo časa uporabljajo tudi drugje kot samo v gostinskih objektih. Hočete popestriti kuhinjski prostor ali poizkusiti nekaj novega, mogoče prenavljate prostor? Barski stoli so pravi odgovor za vas, saj s svojo neobičajno obliko in višjim načinom sedenja dajejo kuhinjskim prostorom poseben pridih.

Značilnost barskih stolov je višje sedenje kot običajno, tu pride prav tudi prečka pritrjena na okvir stola, saj bi sedenje drugače bilo zelo neudobno. Barski stoli nam lahko velikokrat rešijo situacijo nenapovedanih obiskov. Zasedejo najmanj prostora od vseh sedal, pospravimo pa jih lahko v hipu zaradi njihove majhne teže in okretnosti. Seveda obstajajo na trgu tudi veliki dizajnerski stoli, ki so večji od običajnih, vendar standardna oblika stola ostaja enaka. Sedenje na tako visokem stolu je nekaj posebnega, kar lahko potrdi vsak izmed vas, če pa to lahko počnemo v ugodju domače hiše pa je še toliko bolje. Ponudbe v trgovinah so gromozanske, na voljo imamo vse materiale stolov katere nam srce poželi. Cene se gibljejo od 20 pa do več sto evrov, odvisne so od želj kupcev in podrobnosti  vzorcev ter izdelave. Običajno so izdelani iz lesa, na voljo pa so tudi aluminijasti, akrilni, iz bambusa ali ratana, usklajevanje s pohištvom vaše kuhinje in ostalih prostorov tako nebi smeli predstavljati večjega problema.

V Sloveniji je proizvajalcev barske opreme zelo veliko, eden izmed njih je podjetje Ergoles, ponujajo izdelke različnih proizvajalcev ali proizvedene po meri. Nedvomno so barski stoli ena izmed cenejših in zanimivejših popestritev naših prostorov.