content top

Vzmetnica 120×200 in druge nestanda...

Postelje se večinoma izdelujejo v nekaterih standardnih dimenzijah, še bolj je to značilno za vzmetnice, ki jih je težje poljubno oblikovati. Samo posteljo navsezadnje lahko brez težav prilagodimo, morda jo lahko kar doma nekoliko razširimo, podaljšamo ali drugače preoblikujemo. Drugače je pri vzmetnicah, ki jih običajno kupimo v dimenzijah, kot jih zahteva postelja. Vzmetnica 120×200 je primer nestandardne vzmetnice, ki odgovarja po meri narejenim posteljam.…

Oljen parket ponudi prav poseben učinek

Parketi so priljubljeni, saj združujejo mnoge posebne odlike. Pravzaprav imajo celo kombinacijo zelo zaželenih karakteristik, s katerimi odgovarjajo potrebam mnogih stanovalcev v različnih bivalnih okoljih. Včasih pa smo še posebej zahtevni pri oblikovanju dobrega končnega učinka in potrebujemo parket, ki bo gotovo navdušil. To je lahko oljen parket, ki je priljubljena izbira tistih, ki imajo posebej visoka pričakovanja.

Res pa je, da oljen parket pravzaprav ni …

Volino zagotavlja vrhunska svetila v vse...

Na kakšen način in s čim boste osvetlili določen prostor, je izjemnega pomena tudi za vaše udobje in prijetno počutje. S povsem drugačno izbiro svetila boste na primer osvetlili svoj delovni kotiček kot na primer kotiček, kjer najraje počivate. A še preden se odločite za nakup določenega modela svetila, je pomembno, da najdete ustrezno prodajno mesto. Prodajalna Volino je še toliko boljša izbira, ker lahko vrhunska svetila kupujete na daljavo, in sicer po sila dostopnih …

Zunanja ureditev okolice hiše je enako p...

Čeprav imate svoje notranje prostore do potankosti urejene in jih tudi sproti čistite, se pogosto zgodi, da vam zmanjka časa za urejanje okolice vašega doma. Dobro pa je vedeti, da je zunanja ureditev okolice hiše enako pomembna kot notranja ureditev prostorov. Večina ljudi, ki hodijo mimo vašega doma, ne bo nikoli vstopili v vaš dom, temveč ga lahko občuduje le od zunaj. Če vaš vrt ali neposredna bližina doma ni urejena, si bodo mimoidoči hitro ustvarili svoje mnenje.

Sicer…

Vodovodne cevi

Na tržišču je na voljo ogromno različnih vrst vodovodnih cevi. Obstajajo cevi, ki so namenjene stanovanjem, hišam ali pa drugim vrstam objektov. Najbolj pogosto uporabljene vrste cevi so PEX, baker in PVC vodovodne cevi. Njihova uporaba je odvisna od mesta uporabe in namestitve. Prav tako obstajajo tudi cinkane vodovodne cevi, ki so lahko narejene iz medenine.

Vodovodne cevi iz nerjavečega jekla in PVC-ja

Cevi iz nerjavečega jekla so zelo lepe in želja veliko posameznikov,…

Nova vhodna vrata za prenovljeno stanova...

Veliko mladih družin si za prvi skupen dom izbere starejše stanovanje, ki ga nato popolnoma obnovi po svojih željah in zmogljivostih. To je odličen način, kako si lahko počasi ustvarimo svoj pravi dom. Obnova stanovanja je zahtevna, ampak se nam hitro obrestuje. Ko se končno lahko vselimo v nove prostore, pozabimo na ves trud in delo, ki smoga morali vložiti v prenovo starega in zanemarjenega stanovanja. 

V stanovanjski blokih navadno živi ogromno družin in zato je ključno,

« Older Entries