content top

Daljinec – nepogrešljiv pomočnik pri gledanju TV

Radi gledate televizijo? Imate na voljo številne televizijske programe, ki jih ponuja t-2 televizija? Pogosto sedite na kavču in preklapljate med programi? Niste edini! To je priljubljeno početje velikega števila ljudi, ki pri tem uporabljajo napravo po imenu daljinec.
Daljinec vam omogoča, da med preklapljanjem programov udobno ostanete na kavču ali naslonjaču, saj vam ni potrebno vstajati in stopiti do televizije, kjer bi poiskali svoj zaželeni TV program. Daljinec vam še kako prav pride tudi med reklamami, ki jih vsebuje vaša najljubša televizijska oddaja.

V spletni trgovini Harvey Norman imate na voljo številne različne daljince, nekaj jih bomo predstavili v nadaljevanju članka.

HAMA 4V1 je univerzalni daljinec za nadzor do 4 naprav

Ponuja barvno kodirane tipke, ki zagotavljajo boljši nadzor funkcij teleteksta in dodatnih naprav. Je predprogramiran za več kot 1.000 naprav in idealen nadomestek za vse pokvarjene ali izgubljene daljinske upravljalnike. Pohvali se lahko tudi z dvema tipkama za nadzor Smart TV. Primeren je za TV, DVD, STB in VCR.

HAMA Thomson ROC1105SON

To je univerzalni daljinec, ki je zamenjava 1:1 za Sony televizorje. Ima funkcije originalnega daljinskega upravljalnika in je že pripravljen na takojšno uporabo. Pohvali se lahko z ergonomskimi tipkami za glasnost in izbor programov, številčnica in glavne tipke so tudi osvetljene. Je idealna rešitev za izgubljen ali okvarjen daljinec.

HAMA Thomson ROC1105SAM

Še en univerzalen daljinec, ki je zamenjava 1:1 za Samsung televizorje. Tudi ta daljinec je odlična zamenjava za originalni daljinski upravljalnik, ki je okvarjen ali pa ste ga morda celo izgubili. Kot predhodno omenjeni daljinec je tudi ta pripravljen na takojšnjo uporabo, saj ima že prisotno kodo za večino Samsung televizorjev. Omogoča hitro in lahko nastavitev, ima ergonomske in osvetljene tipke, ki nudijo čvrst oprijem in natančen nadzor televizorja.

Ponudbo daljincev si lahko ogledate na strani www.harveynorman.si.