content top

Dražje selitve cenik tudi upravičijo

Selitvene storitve imajo različne cene, običajno glede na to, koliko je dejansko dela pri izvedbi selitve. Jasno je, da gre za dokaj širok cenovni razpon, saj so tudi same selitve lahko zelo različne. Nekatere so hitre in enostavne, nekatere pa predstavljajo velik projekt, ki morda terja uporabo posebnih prevoznih sredstev in druge namenske opreme. Gotovo pa je za dražje selitve cenik upravičen, torej ne gre le za visoko ceno, temveč dobimo tudi boljšo storitev.

Za katere selitve cenik posebej izstopa?

Višje cene so značilne za tiste storitve, ki so že v izhodišču bolj zapletene, tudi če morda ne gre za zelo velike tovore ali dolge razdalje. Odličen primer so mednarodne selitve, ki jih imajo v ponudbi le izkušeni selitveni servisi. Pri takšnih selitvah je treba upoštevati mnoge nepredvidljive opravke, ki se lahko pojavijo, vse skupaj je treba zelo dobro načrtovati, včasih z uporabo več prevoznih sredstev. Jasno je, da je za takšne selitve cenik nekoliko dražji, je pa cena povsem upravičena, saj pri takšnih selitvah ne želimo imeti slabih izkušenj.

Pomoč pri seljenju.

Prav tako imamo včasih opravka z zahtevnim tovorom, ki je bistveno večji izziv kot običajno pohištvo. To so kakšni dragoceni in občutljivi predmeti, sploh če so ob tem še težki in okorni. Klasični primer je selitev klavirja, a lahko gre še za razne druge zadeve, ki zahtevajo posebno pozornost. Za takšne selitve cenik odraža zahtevnost transporta, vključiti pa moramo tudi zavarovanje in morebitne druge stroške.

Ugoden selitveni servis za zahtevne selitve

Za zahtevne selitve cenik ne bo nujno zelo ugoden, vseeno pa lahko pri zanesljivih selitvenih servisih najdemo dobro ponudbo. Pomembno je, da cene ne postavljamo na prvo mesto, prioriteta je gotovo dobro izvedena storitev z odličnim rezultatom. Takšne storitve ima v ponudbi selitveni servis Alemat, ki se ukvarja tudi z večjimi izzivi pri selitvah.