content top

Elektromehanika Hožič

Elektromehanika Hožič je kranjsko družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo grelnih teles in pripadajoče dodatne opreme. Ponaša se z dolgoletno tradicijo in bogatim znanjem, ki botruje produktom vrhunske kvalitete. Z natančnostjo, skrbnostjo in dobrim odnosom do strank si je podjetje uspelo pridobiti bonitetno oceno A, ki je potrdilo odličnega poslovanja v preteklih letih. Začetki družbe so razmeroma skromni, saj se je vse začelo v majhnem najemniškem prostoru, a vztrajnost mojstra Hožiča, ki je na trgu opazil potrebo po grelcih, se je izplačala, saj je podjetje v naslednjih desetletjih zraslo in se razvilo v eno izmed gorenjskih obrtniških uspešnic. Danes je na čelu ustanoviteljev starejši sin, ki neguje tradicijo in vneto skrbi za zadovoljstvo zvestih strank.

 

Če iščete grelna telesa po meri ali na trgu ne najdete izdelka, ki bi vam popolnoma ustrezal, je Elektromehanika Hožič odlična izbira. Gotovo je namreč, da boste dobili izdelek vrhunske kakovosti, narejen iz najboljših materialov, predvsem pa hitro. Vse to nadgradi še odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Strokoven in izkušen kader se prav tako v popolnosti posveti strankam in upošteva njihove želje, tako da celoten postopek poteka hitro in brez stresa.

 

 

Izdelava grelce po meri naročnika

V podjetju Elektromehanika Hožič izdelujejo najrazličnejše grelce. Pri njih tako lahko dobite po meri narejene patron, cevne, potopne, ploščate, butumenske ali galvanske grelce, obenem pa tudi laboratorijske grelce in grelne fleksibilne žice. Pri vsakem od omenjenih izdelkov ima kupec možnost, da naroči produkte standardnih dimenzij ali pa se posvetuje z mojstri ter sam določi lastnosti končnega grelnega telesa oziroma opreme. Ne glede na zahteve pa se mojstri v podjetju potrudijo upoštevati vse kupčeve želje in narediti visoko kakovosten produkt točno po meri stranke. Prilagodljivost je torej ključnega pomena.

 

Danes Elektromehanika Hožič na krilih svojega renomeja in širokega, razvejanega asortimana odlično sodeluje z mnogimi podjetji v regiji in širše v Sloveniji. Med njimi so tudi večja, ki redno prispevajo odlične reference in prispevajo k ugledu proizvajalca. Temu se pridružujejo tudi zadovoljni kupci, ki cenijo pošteno in transparentno poslovanje ter dolgoletne izkušnje, vredne zaupanja.

 

Če bi radi, da izdelki znamke Hožič ogrevajo tudi vaš dom ali pa vam pomagajo na profesionalnem področju, vas vljudno vabimo, da si ogledate tudi spletno stran podjetja in izveste še več o ponudbi ter posamičnih izdelkih.