content top

Kam na nepozabne zimske počitnice s turistično agencijo Počitnice.si?

V turistični agenciji Počitnice.si nudimo širok izbor ugodnih in preverjenih ponudb za zimske počitnice na enem mestu. Pri tem lahko izbirate med več kot 460 namestitvami brez prevoza v krajih blizu najbolj znanih in priljubljenih slovenskih, avstrijskih, italijanskih in francoskih smučišč. V ponudbi so različne namestitve, od hotelov, apartmajev in sob, v kategoriji od ene do petih zvezdic, zato boste lahko našli ustrezno namestitev v zastavljenem cenovnem rangu. Počitnice na snegu rezervirate tako, da na spletni strani izberete destinacijo ali smučišče ter termin s prvim odhodom in povratkom. V tem delu lahko izberete že dane termine v trajanju od 2 do 6 dni, od 7 do 9 dni ter od 9 do 15 dni. Nato kliknete na želeno vrsto storitve, ki jo namestitev ponuja. To je lahko samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzion ali all inclusive paket. Na koncu pa označite še število odraslih oseb in število otrok. Če želite pa vam lahko tudi v turistični agenciji pomagamo pri izbiri ustrezne namestitve za zimske počitnice glede na vaše želje.

 

Zimske počitnice – ponudba namestitev in wellnessa z dodatnimi ugodnostmi

Če še ne veste, kam bi odpotovali za zimske počitnice, vam je na spletni strani na voljo razširjen iskalnik, kjer so izpisane vse regije znanih smučarskih centrov v posamezni državi ter kraji z nastanitvami, ki se nahajajo le nekaj kilometrov izven smučišč. Da bi bile zimske počitnice v nastanitvi čim bolj prilagojene vašim potrebam, pa lahko iščete tudi po tipu sobe oziroma nastanitve, kot je na primer apartma, počitniška hiša, bungalov, studio, družinska suita ali soba, dvoposteljna, triposteljna, deluxe ali nadstandardna soba. Določeni paketi nastanitev za počitnice na snegu pa nudijo tudi razširjeno wellness ponudbo z notranjim in zunanjim bazenom, parno kopeljo, savno, masažami in solarijem. Za določene partnerske nastanitve in kupljene aranžmaje za zimske počitnice so na voljo ugodnosti, kot je družinska Skipass smučarska karta za izbrano smučišče, pri čemer so karte cenejše za otroke. Nekatere namestitve nudijo tudi popuste za otroke ter posebne ponudbe v določenih terminih smučarske sezone. V turistični agenciji nudimo tudi first minute ponudbe za določene namestitve, pri čemer za paket počitnic veljajo popusti na rezervacije do določenega datuma.

Zimske počitnice – Slovenija z raznoliko ponudbo namestitev

Zimske počitnice v Sloveniji predstavljajo idealno priložnost za oddih v domačem okolju ter v  najbolj priljubljenih krajih blizu znanih smučarskih centrov. Počitnice na snegu lahko preživite na Štajerskem območju v izbranih namestitvah iz ponudbe, ki se nahajajo v mestu Maribor, v Mozirju ter blizu smučišča Golte, na Mariborskem Pohorju ter na smučišču Rogla. V Zrečah pod Roglo pa je na voljo posebna terme in wellness ponudba, saj lahko zimske počitnice izkoristite za razvajanje v Vile Terme Zreče z notranjimi in zunanjimi bazeni, številnimi savnami ter izbrano ponudbo masaž in tretmajev za zdravje. V Osrednjeslovenski regiji nudimo ugodne namestitve v krajih ob smučišču Cerkno. Počitnice v zimski idili pa lahko preživite tudi v Bovcu, v čudoviti dolini reke Soče pod vrhovi Julijskih Alp. Široka ponudba namestitev za zimske počitnice v Sloveniji je na voljo v Gorenjski regiji, natančneje na Bledu, v Bohinju, Kranjski Gori in v Gozdu Martuljek ter na smučišču Krvavec.

 

Zimske počitnice – Avstrija s ponudbo v najbolj znanih smučarskih centrih

V turistični agenciji Počitnice.si nudimo široko ponudbo različnih namestitev za zimske počitnice v najbolj priljubljenih in znanih avstrijskih smučarskih centrih. Avstrija nudi veliko destinacij za zimske počitnice, pri čemer so centri razdeljeni po posameznih regijah, ki jih lahko najdete tudi na spletnem iskalniku. Na avstrijski strani Koroške regije lahko počitnice na snegu preživite v namestitvah blizu smučišč, kot so Bad Kleinkirchheim, Nassfeld, Katschberg, Ankogel in Gerlitzen oziroma Osojščica. Na avstrijski strani Štajerske regije pa so na voljo namestitve blizu znanega smučišča Schladming. Zimske počitnice v Avstriji s široko ponudbo namestitev so na voljo tudi v številnih smučarskih centrih v okolici Salzburga, kot je Flachau, Kaprun, Obertauern, Bad Gastein, Saalbach-Hinterglemm in Filzmoos. Nepozabne zimske počitnice lahko preživite tudi na severnem Tirolskem v smučarskih resortih, kot je Kitzbühel, Hochzillertal in St. Johann in Tirol. V vzhodni Tirolski pa so na voljo namestitve v Kals am Großglockner, Sillian, Matrei am Brenner in Anras. V ponudbi so na voljo tudi paketi za počitnice na snegu v Vorarlberg avstrijski zvezni deželi z znanim smučarskim centrom Silvretta Montafon.

 

Zimske počitnice – kam na smučanje v Italijo?

Nepozabne zimske počitnice lahko preživite v Italiji, natančneje v predelu Trentino v italijanskih Dolomitih, kjer lahko izbirate med široko ponudbo različnih namestitev, ki se nahajajo v najbolj znanih smučarskih centrih, kot je Madonna di Campiglio, Arabba, Val Gardena, Cortina d’Ampezzo, Alta Badia, Kronplatz, Canazei, Folgaria-Lavarone, Marilleva, Monte Bondone in mnoga druga smučišča. Počitnice z namestitvami na znanih italijanskih smučiščih so na voljo tudi na južnem Tirolskem v severni Italiji, natančneje v vasici Innichen, ki se nahaja ob smučišču 3 Zinner Dolomiten. Namestitve za zimske počitnice so na voljo tudi v priljubljenem smučarskem središču Livigno v italijanski Lombardiji, ki meji s Švico. V turistični agenciji Počitnice.si pa nudimo tudi namestitve na priljubljenih destinacijah za zimske počitnice v francoskih Alpah, kot je smučarski center Les Deux Alpes in Val Thorens.