content top

Kolikšno imajo estrihi ceno pri kakovostnih izvajalcih?

Ker se estrihi načeloma vgrajujejo za dobo celega življenja (saj nihče noče po nekaj letih začeti razbijati svojih tal zato, da bo le-te zamenjal), je pametno najeti tiste ljudi, ki so znani po svojem odličnem delu. In v Sloveniji so najboljši estrihi narejeni s čigave strani? No, s strani nikogar drugega kot le podjetja Hotenjka, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in zadovoljnimi strankami vedno priskočijo na pomoč svojim strankam. Kot pa vsakega kupca, tudi vas prav gotovo že zanima, kakšno imajo estrihi pri tem podjetju, ceno.

Podjetje Hotenjka nudi cenovno ugodne produkte

Povedali smo že, da je pri tem podjetju mogoče dobiti za zelo dobro ceno tudi zelo kakovostne končne izdelke. Namreč, vsi estrihi, ki jih izdeluje to podjetje (ne glede na to ali gre za zaseben objekt ali pa za industrijski), nosijo ceno okoli 1,5 €/1 (plus davek) na kvadratni meter. Če se to sliši komplicirano, je vsekakor najboljše, da kar stopite v stik s tem podjetjem, saj so vam na voljo na vsa vprašanja tako preko spleta kot tudi v njihovem salonu.

Kakovostni estrihi

Zagotovljeno pa vam je tudi, da je ta cena (preverjeno) najboljša na slovenskem trgu danes, saj nihče drug ne žanje toliko pohval in dobrih rezultatov kot to podjetje. Ne glede na to, ali se potrebujejo cementni estrihi ali pa samorazlivni (za industrijske objekte), to podjetje opravi vrhunsko nalog popolnoma za vsako stranko. In če si zares želite, da bodo estrihi v vašem novem objektu narejeni, tako kot je treba, nikar ne odlašajte in si zagotovite ugodno ceno in vrhunski izdelek. Če pa se izkaže, da bi bila cena še vedno kar visoka, pa vam to podjetje nudi možnost plačila kar na dvanajst obrokov. Česa takega, prav gotovo ne boste našli nikjer drugje. Naredite si torej uslugo in poskrbite, da bodo estrihi v vašem novem objektu narejeni, kot je treba in za celo vaše življenje.