content top

Kriolipoliza, sodobna estetska tehnologija

Kriolipoliza je sodobna estetska tehnologija. Namenjena je ne invazivnemu odstranjevanju trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog. Predvsem je kriolipoliza učinkovita na področjih, kjer maščobne obloge ne moremo odstraniti niti z vadbo ali uravnoteženo prehrano. Neinvazivna metoda uporablja napredno tehnologijo hlajenja in vakuuma.

Cena, postopek, mnenja

Napredna tehnologija hlajenja in vakuuma varno zamrzne maščobne celice. S tem kriolipoliza poskrbi za njihovo naravno izločanje. Terapija je več kot odlična alternativa invazivnim in bolečim terapijam, kot je liposukcija. Za vidne in trajne rezultate je priporočljivo, da se kriolipoliza ponovi do štirikrat. Pri terapiji se uporablja posebna vakuumska ročka, s katero se ustvari maščobna guba. Sledi nadzorovano in popolnoma varna ohladitev celotnega dela obdelava. Omogoča jo posebna tehnologija, ki deluje na notranji površini ročke.

deluje s pomočjo vakuuma

Sistem dinamičnega in modularnega vakuumskega črpanja v notranjosti ročke aktivira posebno dekompresijsko in kompresijsko masažo. S tem kriolipoliza stimulira mikroprekrvavitev ter preprečuje morebitno narkozo celic. Notranjost ročke je opremljena z merilcem temperature, kar omogoča njen konstanten nadzor v kožni gubi. Med terapijo je koža popolnoma zaščitena s posebno gazo. Kriolipoliza traja od štirideset do šestdeset minut ter velja z učinkovit in trajen način odprave maščobnih oblog na področju trebuha, pasu, bokov, stegen in rok. Cena terapije se razlikuje glede na izbrano področje aplikacije, nanjo vplivajo tudi razne akcijske ponudbe. Izkušnje uporabnic so pozitivne, predvsem to velja za najbolj aktivne in zavzete. To so uporabnice, katere so predhodno uspešno zmanjšale telesno težo in telesni obseg.

Zmanjševanje telesne teže in obsega pasu

Težava pri zmanjševanju telesne teže in telesnega obsega, so predvsem trdovratne in lokalizirane maščobne blazinice. Kljub intenzivni vadbi, nadzorovani prehrani in drugim aktivnostim, včasih ostanejo lokalne maščobne blazinice na spodnjem delu trebuha, bokih in drugih delih telesa. Pogosto je kriolipoliza predlagana po strokovnem posvetu. Sama kriolipoliza se pogosto opisuje, kot nekoliko neprijeten občutek v začetku terapije. Zanj poskrbi delovanje vakuuma in ohlajanje tkiva. Po terapiji je obdelani predel lahko rahlo rdeč, hladen ter neobčutljiv. Vendar je kriolipoliza neboleča terapija, rdečica pa izgine približno dve uri po posegu.