content top

Kuhinje po meri Demojzes

Matjaž Demojzes je ustanovitelj podjetja Demojzes, ki je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu. Prioriteta podjetja je izdelava kuhinj, vendar pa je podjetje zelo prilagodljivo. Že kar nekaj let izkušenj iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za natančen izdelek. Naročeno pohištvo bo tako zelo natančno izdelano in navsezadnje tudi natančno vgrajeno. Prioriteta podjetja je izdelava kuhinj po meri. Kuhinja po meri je odlična rešitev za prav vsakogar, še posebej za zahtevne stranke, kakršna pa sem, priznam, tudi jaz.

Ko sem iskala kuhinjo za svoje stanovanje kar nisem in nisem našla tiste, ki bi mi popolnoma ustrezala. Enkrat me je motila barva, drugič les, tretjič kljuke, četrtič funkcionalnost, ali pa kuhinja ni bila primerna za velikost in obliko mojega prostora. Tako sem se odločila, da svoj problem rešim z naročilom kuhinje po meri, saj sem vedela, da bom le na ta način dobila točno takšno kuhinjo, kot si jo želim in jo potrebujem.

Podjetje Demojzes vam nudi izdelavo sodobne funkcionalne kuhinje po meri, ki pa je lahko bodisi bolj moderna, bodisi bolj klasična. Sama sem izbirala med enoredno, dvoredno obliko kuhinje, obliko črke L, U, kuhinjo s polotokom in otokom. Seveda si vsak prostor ne more privoščiti vseh oblik kuhinje, vendar pa vam bodo strokovnjaki pri izbiri kuhinje po meri v veliko pomoč. Pri naročilu kuhinje po meri boste tudi vi lahko izbirali o vsem, o obliki in velikosti, materialu, barvi, raznih detajlih in še in še.

Če tudi vi potrebujete novo kuhinjo, vam toplo priporočam, da se kar takoj odločite za naročilo kuhinje po meri in prihranite svoje skrbi.