content top

Lesene stopnice v vsak dom!

Nameravate zgraditi hišo, pa ne veste, kakšne stopnice izbrati? Prenavljate staro hišo in boste nujno morali zamenjati skoraj povsem uničene lesene stopnice? Vam betonske stopnice niso več všeč in bi jih radi polepšali?

V vseh primerih ima Mizarstvo Cestnk rešitev za vas: notranje lesene stopnice po meri. Morda ne veste, ampak lesene stopnice danes niso tako dolgočasne kot včasih. Poleg klasičnih stopnic vam lahko ponudimo moderne stopnice in samostoječe stopnice. Če bi radi vaše obstoječe stopnice samo oblekli z lesom, posebej za vas naredimo oblogo za betonske stopnice. Če imate malo tlorisnega prostora za stopnice, vam bodo to težavo rešile okrogle stopnice ali račje stopnice. Za tehnične frike imamo lebdeče stopnice, za katere se zdi, da so v nasprotju z zakonom težnosti, vendar vam lahko zagotovimo, da se bodo po njih varno vzpenjali tudi najtežji obiskovalci. Če vam je videz lebdečih stopnic všeč, a se na konzolnih konstrukcijah ne počutite dobro, vam lahko ponudimo stopnice s kovinsko konstrukcijo.

lesene stopnice mizarstva cestnk

Pri vseh stopnicah je potrebna tudi ograja za stopnice. Menimo, da so lesene stopnice najlepše v kombinaciji z leseno ograjo – ampak okusi so različni, zato smo poskrbeli tudi za alternativne rešitve: če je za vas jeklo simbol trdnosti, vam lahko ponudimo tri vrste kovinske ograje: za ljubitelje klasike imamo ograjo v kombinaciji lesa in kovine (kovinski del je iz kovanega železa), za ljubitelje modernizma je kovinski del iz nerjavečega jekla (inox), za tiste, ki hočejo nekaj posebnega, pa imamo kombinacijo inox ograje in jeklenih vrvi. Morda pa menite, da ograja pravzaprav pokvari videz stopnic in bi bila najboljša nevidna ograja? Zanimivo je, da imamo rešitev tudi za te primere: steklena ograja (ta je morda najprimernejša za lebdeče stopnice, ker ohranja originalni videz teh stopnic).

Izdelava lesenih stopnic je naša glavna dejavnost že več kot … let, zato vam pomagamo tudi, če imate kakšne nestandardne želje. Za stik z nami imate naslednje možnosti:

mobitel: 041 453 719

tel.: 0599 511 57

e-pošta: mailto:info@stopnicecestnk.si

spletna stran: stopnicecestnk.si