content top

Masažne tuš kabine in tuš kadi

Verjamem, da bi se po napornem dnevu prilegla masaža ali pa vroč tuš. Lahko pa to dvoje združite skupaj in si privoščite masažo v tuš kabini. Da pa si boste to lahko privoščili pa morate najprej opraviti nakup. Izbira masažnih tuš kabin je velika. Razlikujejo se, seveda v ceni, velikosti, obliki, barvi, funkcijah in raznih podrobnosti.

Masažne tuš kabine boste našli v za to primernih trgovinah, lahko pa si jih ogledate in kupite tudi preko spleta, npr. na povezavi: http://mkopel.si/91-masazne-tus-kabine.  Poleg tega lahko tudi v katalogih ali revijah vidite različne masažne tuš kabine. Masažne tuš kabine so lahko tudi parne, večinoma pa imajo masažne tuš kabine različne nastavitve in usmeritve vodnih curkov. Pri parnih masažnih tuš kabinah vas vodni curki masirajo, para pa blagodejno vpliva na vašo kožo in dihala.

Pri nekaterih masažnih tuš kabinah pa lahko nastavite tudi barvno svetlobo ali pa glasbo, ki vas sprošča. Pri izbiranju masažnih tuš kabin boste videli, koliko funkcij imate na voljo. Skratka, masažna tuš kabina vas bo zagotovo sprostila in pripravila na počitek ter prihodnji dan.

Kaj pa tuš kadi? Tudi paleta tuš kadi je zelo pestra. Tuš kadi boste prav tako našli v fizičnih kot v spletnih trgovinah. Oglejte si čimveč različnih tuš kadi, ki so zelo različnih oblik, velikosti in barv. Vsekakor pa izberite kvalitetno tuš kad. Tuš kadi so primerne predvsem za tiste, ki imajo radi občasno namakanje v kadi, sicer pa se tuširajo. Tako si zagotovite dva v enem. Če imate težavo pri izbiri, pa se posvetujte s strokovnjaki. Ponudbo najdete tu: http://mkopel.si/3-tus-kadi-in-kopalne-kadi.