content top

Naj bodo aluminijasta vrata vaša naslednja izbira za dom

Aluminijasta vrata imajo veliko prednosti v primerjavi z PVC ali lesenimi vhodnimi vrati. Aluminij je lahek, močan, odporen proti koroziji in enostaven za vzdrževanje – material z dolgo življenjsko dobo. Je prilagodljiv za proizvodnjo energijsko varčnih komponent, zato omogoča velik kombinacij in izbir z drugimi materiali. Poleg izjemno bogate izbire modelov vrat in opreme, lahko moderna vrata tudi zagotavljajo številne druge funkcije, ki so vključene kot standardna oprema. S kakovostnimi vhodnimi vrati si zvišate varnost in udobje vašega doma, zato izberite kakovostne modele vrat, ki spadajo v višji cenovni razred. Takšna so namreč izjemno odporna na različne vremenske razmere. Barvana so v izbrani barvi in tudi po številnih letih uporabe vedno izgledajo nova, tudi v primeru izpostavljenosti soncu in elementom. Naknadno nanašanje barve nikoli ni potrebno, s čimer vam je prihranjen čas in denar.

 

vhodna vrata pirnar

Za domove nadstandardnih dimenzij izberite vhodna vrata po meri

Vse več lastnikov se odloča, da vhodna vrata iz enega glavnega materiala kombinirajo z drugimi materiali, kot sta les ali steklo, kar jim zvišuje estetko in simbolno vrednost. Vhodna vrata po meri že dolgo niso več nezaslišan luksuz, saj so postala dostopna vsem. So prilagojena dimenzijam vašega stanovanja in izdelana iz izjemno debelih profilov. Poleg tega so še okrepljena s posebnimi profili, tako da v ekstremnih vremenskih razmerah ne nastane deformacija. S kakovostnimi stabilnimi vrati ne boste imeli težav pri odpiranju in zapiranju v vseh vremenskih razmerah. Dodatne prednosti prinašajo možnosti krepitve varnosti, kot je denimo identifikacija s pomočjo prstnega odtisa ali dodatni svetlobni elementi na senzor.

 

Naši strokovnjaki vam svetujejo

Če še oklevate, katera vhodna vrata izbrati, vam svetujemo, da se posvetujete z izkušenimi strokovnjaki. Ni namreč enostavno izbrati med številnimi možnostmi, ki jih ponujajo različni proizvajalci. Zaradi kompaktnosti uporabljenih materialov, nadpovprečne debeline profilov in plošč, so kakovostna vhodna vrata praktično protivlomna in varna pred vsiljivci. Tako boste v družbi svojih najbližjih vedno mirni, saj je poskrbljeno tudi za varnost. Ker pa je treba pomisliti tudi na pomen varčevanja z energijo, številna vhodna vrata zagotavljajo izredno toplotno izolacijo, s čimer si lahko zagotovite prihranke in udobje v vašem domu. V vsakem primeru vam svetujemo, da na spletnih straneh preverite obstoječo ponudbo, trende in tendence ter in se sprehodite po katerem od številnih prodajnih salonov. Ko boste nekoliko prevetrili možnosti, boste tudi lažje izbrali rešitev, ki bo najbolj v skladu z vašimi možnostmi.