content top

Nakup sedežne garniture

Ljudje v urejanje stanovanja vložimo veliko energije, časa in tudi denarja, saj sta nam estetika in udobje zelo pomembna. Poleg tega je potrebno kupiti kvalitetno pohištvo in ostalo opremo, ki bo imelo dolgo življenjsko dobo in bo dolgoročno prihranilo nekaj stroškov, saj nam pohištva in opreme ne bo potrebno tolikokrat menjati.

Veliko nam pomeni, če se lahko po napornem dnevu usedemo na udoben in kvaliteten sedež. Pri nakupu sedežne garniture upoštevate udobje, izgled, kvaliteto, velikost in pa seveda tudi primerno ceno. Priporočljivo je, da v galanteriji sedežnih garnitur Žakelj povprašate prodajalce oziroma svetovalce o tem, kaj vam priporočajo. Lahko si ogledate in občutite različne materiale, izberete odtenek barve ter se odločite kaj vam najbolj ustreza. Včasih vam že izdelane sedežne garniture niso všeč, zato je možna tudi izdelava sedežne garniture po naročilu. Ponudbo sedežnih garnitur si oglejte tu: http://zakelj.si/sl/izdelki/sedezne-garniture.

Mogoče vaš prostor zahteva posebno velikost in obliko sedežne garniture ali pa je težje najti primerno barvo. Pustite strokovnjakom, da vam pomagajo izbrati kar najboljše za vaš dom. Prisluhnili bodo vašim željam in vam svetovali, končen izdelek pa bo popolnoma po vaših merah in željah.

Svetovali vam bodo tudi o tem, kateri material bi bil najbolj primeren in vas podučili o vzdrževanju vaše nove sedežne garniture. Pomembno je, da veste kako je potrebno skrbeti za sedežno garnituro, da bo le-ta čim dlje časa krasila vaš dom.

Pri nakupovanju sedežne garniture pa se izognimo nekaterim najpogostejšim napakam. Sedežno garnituro morate preizkusiti, ne le pogledati. Pri tem bodite pozorni na globino in višino sedeža ter višino hrbtno-vratnega dela. Pozorni bodite tudi na kakovost in trpežnost materiala, saj je priporočljivo, da imate isto sedežno garnituro 10 ali več let. Ko se odločite za novo sedežno garnituro izmerite prostor, da ne boste kupili neustrezne ter si oglejte tudi modernejše sedežne garniture. Nakup sedežne garniture je lahko precej stresen, zato si omilite stres s pomočjo strokovnjakov.