content top

Restavracija v naravi

Okusen obrok v dobri družbi pomeni prav posebno doživetje, še posebej, če piko na i doda še posrečen ambient. Prav zato so zelo priljubljeni pikniki, ki se organizirajo v precej raznolikih oblikah – od tistih, ki vključujejo le sproščeno druženje dveh ali treh udeležencev, do večjih in bolj formalnih dogodkov, ki se oblikujejo okoli skupnega obedovanja v naravi.

V vsakem primeru pa je nujno, da zagotovimo okusen obrok ter postrežbo hrane na lokaciji. Idealno rešitev predstavlja catering ponudba, ki pri mnogih ponudnikih vključuje tudi piknik!

Piknik catering

Catering ponudnik lahko poskrbi za pripravo jedi in dostavo hrane na poljubno lokacijo. Pogosto pa catering ponudba vključuje še profesionalno postrežbo, čeprav pri piknikih to običajno ni potrebno. Razen seveda, če gre za kakšen večji dogodek z velikim številom udeležencev, takrat pride še kako prav tudi postrežba, ki močno razbremeni organizatorja.

Piknik catering pa ima seveda predvsem eno zelo izrazito prednost – zagotavlja kakovostno in okusno hrano, ki je kot nalašč za takšen dogodek. Pri nekaterih ponudnikih že najdemo vnaprej pripravljene menije, ki so namenjeni prav tistim, ki se pripravljajo na organizacijo piknika. V tem primeru piknik catering gotovo vključuje tiste najbolj priljubljene jedi, na primer meso in zelenjavo na žaru. Poleg tradicionalnih specialitet pa catering ponudba tudi v tem primeru vključuje še celo vrsto drugih jedi, ki jih je mogoče izbrati. Tudi za piknik si namreč lahko povsem poljubno oblikujemo menije in svobodno izbiramo jedi, ki jih želimo vključiti.

Piknik catering se izkaže za zelo posrečeno rešitev pri organizaciji najrazličnejših piknikov. Tudi pri dogodkih, ki so sicer bolj sproščeni in nimajo veliko udeležencev, je vrhunska postrežba zelo dobrodošla. S profesionalno pripravo hrane namreč ustvarimo doživetje, ki se primerja z obedovanjem v dragih restavracijah, le da uživamo v izvrstnem naravnem ambientu. Gotovo na ta način zagotovimo edinstveno doživetje in trajne spomine.