content top

Se sprašujete kako poteka vedeževanje iz kart?

Ste že bili kdaj pri vedeževalcu ali vedeževalki? Iz česa je bral ali brala vašo prihodnost? Kaj ji je pojasnilo preteklost in kaj pokazalo sedanjost? So bile to karte? Torej ste se odločili za vedeževanje iz kart. Pravzaprav se vedno več ljudi odloča prav za to metodo vedeževanja, torej za vedeževanje iz kart. Nas pravzaprav ne preseneča glede na to, kako zanesljive so te lahko. Namreč, vsak od nas ima svojo usodo, ki pa je seveda dinamična in na veliko stvari, ki se nam v življenju zgodijo lahko pravzaprav sami tudi vplivamo. Tako vedeževalec ali vedeževalka iz kart prebere, kaj nas čaka na naši poti, kaj lahko še spremenimo, kje se nam je zalomilo, naše strahove, itd. Namreč, vsaka karta pomeni nekaj in predvsem tista, katero bomo potegnili samo, bo največ razkrila o našem življenju, o nas samih! Zato je vedeževanje iz kart metoda, katere se poslužuje mnogo vedeževalcev in vedeževalk.

Vedeževanje iz kart je lahko s pomočjo različnih kart. Poznamo več vrst, nas pa pravzaprav niti ne zanima, iz katerih bo našo usodo bral vedeževalec. Nas zanima samo tisto, kar bo povedal, kaj lahko storimo, kaj spremenimo, zakaj se dogajajo določene stvari, pojasni določene pojave in strahove, itd.

Vsak od nas je individum, torej smo vsak človek za sebe, vsem se godijo drugačne, podobne ali stvari, vsakemu se piše drugačna zgodba. Nekateri imajo v življenju več sreče kot drugi, medtem, ko nekateri poskušajo na to tudi smai vplivati, to pa predvsem z raznimi spremembami, ki lahko blagodejno vplivajo na njihovo življenje. Ne moremo pa spremeniti vsega oziroma določenih stvari, če jih niti ne poznamo, zato je vedeževanje iz kart odlična priložnost, da jih izvemo in tako pozitivno vplivamo na nadaljnje ravnanje in posledično tudi življenje. Katere karte pa bodo razkriče naše »skrivnosti«, pa je nepomembno, kajne?