content top

Stenski foto dekor za piko na i

Če ste ravnokar opremljali stanovanje in se vam zdi, da manjka nekaj ključnega… potem se morda splača pogledati še stenski foto dekor.

To je ponudba kvalitetnih nalepk, ki jih lahko poljubno nalepite na stene v bivalnih prostorih. Lahko tudi fotografsko platno, kjer gre za razvito fotografijo na ogromnem platnu. Kupiti se jih da tako v trgovinah s pohištvom kot tudi naročiti prek interneta. Tiste v trgovini so po navadi bolj univerzalne in so primerne za manj zahtevne kupce. Tisti, ki pa imajo v mislih točno določen stenski foto dekor, pa se naj raje odločijo za nakup po naročilu ali pogledajo na kakšno spletno stran, kjer je ponudba dosti večja.

Morda želite prebrati kakšno pozitivno misel vsak dan v predsobi, preden se odpravite od doma? Potem si naročite stenski foto dekor v obliki nalepke s priljubljenim citatom. Če vam je bolj všeč naravni izgled, si izberite motiv, s katerim boste imeli občutek, da se nahajate na travniku ali sredi gozda. Za bolj abstrakten in unikaten videz na steno prilepite različne vzorce – kroge, kvadratke, zvezdice, vijuge, …

Trte, cvetlice, predvsem regratovi cvetovi, so zelo priljubljen motiv, ki lahko krasi naše domove. Poseben videz dajo tudi samolepilne tapete, s katerimi lahko na eni steni ustvarimo čisto poseben videz, kot da je narejen iz kamna, opeke ali lesa in vdahne prostoru čisto drugačno noto.

Če bi radi imeli na steni poster, pa vam gredo na živce robovi, potem boste s stenskim foto dekorjem prav tako prišli na svoj račun, saj se da celega nalepiti na steno, da izgleda kot del nje.

Najboljše pri teh nalepkah in ostalih izdelkih pa je, da je namestitev čisto enostavna, ko se jih naveličamo, pa jih brez težav odstranimo in nadomestimo z novimi.