content top

Tehrol – Hiša senčil: pri nas dobite najkvalitetnejše panelne zavese

Če opremljate svoj dom in potrebujete še nakup senčil, potem morate biti previdni pri izbiri podjetja, ki mu boste zaupali svoj nakup.

Na slovenskem trgu je zelo priljubljeno podjetje TEHROL – hiša senčil. V svoji ponudbi ponuja nakup rolet, žaluzij, senčil, tend, komarnikov, rolo vrat in še kaj bi se našlo.

V svoji bogati ponudbi podjetje TEHROL daje posebno pozornost tudi panelnim zavesam.

Kaj pravzaprav so panelne zavese?

Panelne zavese so notranja senčila, ki so namenjena srednje velikim in velikim steklenim površinam, njihova funkcija pa je lahko tudi ta, da pregradijo večje prostore na manjše.

Panelne zavese so na prvi pogled zelo podobne lamelnim zavesam, vendar so trakovi pri panelnih zavesah ponavadi širši kot pri lamelnih zavesah.

S panelnimi zavesami podjetja TEHROL lahko že v samo nekaj sekundah prostor razdelimo na sva dela in tako lahko radovednim pogledom onemogočimo vpogled v naš osebni prostor.
Panelne zavese imajo nalogo, da zelo razgibajo prostor in so tako lahko zelo lep dekorativni dodatek. Poleg senčenja je funkcija panelnih zaves podjetja TEHROL torej tudi dekorativna, saj imajo te zavese zelo čisto linijo, posledično pa naš izbrani prostor videti sodobnejši.

Ko se boste torej odločali za nakup senčil, natančneje panelnih zaves, potem je podjetje TEHROL več kot pravi naslov za vas. Pojdite na njihovo spletno stran, kjer boste lahko priča bogati ponudbi podjetja in kjer si boste lahko ogledali njihove primerke. Podjetju nato lahko pošljete zahtevano ponudbo, podjetje pa vam bo odgovorilo v najkrajšem možnem času.

Če vas bo pred zahtevano ponudbo z njihove strani zanimalo še kaj, jih vedno lahko pokličete ali pa jim pošljete mail ali pa z njimi lahko vzpostavite tudi facebook povezavo.

Podjetje vam bo znalo svetovati in odgovoriti na vsa vaša dodatna vprašanja v povezavi s senčili oziroma s panelnimi zavesami.

Poskrbite torej, da bo vaš prostor videti lep, sodoben in da se boste v njem počutili domače. Odločite se za nakup panelnih zaves v podjetju TEHROL.