content top

Turracher höhe

Morebiti se zime veselimo prav zaradi smučanja, saj smo ljubitelj tega in že komaj čakamo, da zapad sneg, da se lahko odpravimo na bližnje smučišče. Pa vendar, tudi če ni snega, ni nujno, da ne moremo smučati in so proge, ki nudijo odlične snežne pogoje za smučanje, ne glede na vreme zunaj. Ena takšnih je Turracher höhe, ki bo zagotovo prepričala tudi vas z vsemi prednostmi, ki vam jih kot obiskovalcu nudi.

Zanesljive snežne pogoje žal ne more ponuditi vsako smučišče, smo pa smučarji dejansko odvisni od takšnih prog, na katerih lahko izživimo svojo smučarsko željo. Da si zagotovimo počitek, sprostitev in zadovoljstvo a hkrati tudi aktiven dopust. In tako smo v iskanju primernega smučišča, ki pa mimogrede ne bo nudilo samo odličnih pogojev za smučanje, ampak tudi kaj več.

Številne smučarske proge

Zaradi izredne in izjemne geografske lege je smučišče Turracher höhe eno od najboljših, saj so snežni pogoji naravnost enkratni. Proge so široke, žičnice luksuzne in moderne, prav tako pa ne manjka zabave in užitka tudi izven smučarske proge. Ne glede na to, s kom potujete in sploh v kolikor so z vami tudi otroci, bo zabava za te nepojmljiva, saj je smučišče prilagojeno tudi njihovim potrebam, hkrati pa nudi še obilico druge zabave, kot je otroški park, sidro, vzpenjača, sedežnica, gondola in drugo. Torej, ne glede na starostne skupine, je na voljo za vsakega nekaj.

Turracher höhe

In kaj je pravzaprav prepričalo vas? Niti ni tako pomembno vse dokler je doseženo vaše zadovoljstvo in dokler je tako, da se vrnete domov spočiti in seveda polni novih izkušenj.

Smučanje je lahko enkratno doživetje, sploh takrat, ko se zanj odločimo na pravih progah in na pravih krajih. In tako smo vam sedaj ponudili enega takšnih, ki bo zagotovo še destinacija za prihodnje in se boste vedno z veseljem in znova vračali vanj. Res je, zelo enostavno do enkratne smučarske izkušnje, ki vam bo ponudila vse želeno hkrati.