content top

Večni balinčki

Balinčki verjetno marsikoga med vami spomnijo na tople poletne dni, ko ste se z njimi igrali na plaži oziroma na bližnji travni površini. Sicer pa vas igra z njimi ne omejuje glede na letni čas. Z njimi se lahko zabavate skozi vse leto, tako v zunanjih kot notranjih prostorih.

Balinčki, ki so vam na voljo na trgu, so praviloma izdelani iz materialov, ki so popolnoma neškodljivi. Tudi za to so izjemno dobrodošli za mlajše otroke. Ti so na začetku navdušeni predvsem zaradi barv, ki jih balinčki nosijo. Kasneje so navdušeni tudi zato, ker hitro ugotovijo, kaj vse se lahko počenja z njimi.

Plavajoče igrače

Balinčki vam omogočajo, da se z njimi igrate tudi v vodi; na bazenu, morju in še kje. Zanje velja, da se ne potopijo, zato jih lahko povsem brezskrbno odnesete s seboj v vodo.

Z balinčki se radi igrajo tako otroci kot tudi odrasle osebe. Sicer pa so izdelani iz posebne gume. Ta se lepo oprime tal. Na trgu boste lahko našli tudi plastične balinčke, ki pa veliko bolj drsijo in se odbijajo od podlage. Gumijasta izbira je torej boljša.

Večni balinčki

Igrače iz mešanice gume in polietilenskih materialov

Pri nakupu balinčkov je torej dobro paziti tudi na to, iz česa so narejeni. Najboljši balinčki so zagotovo tisti, ki so narejeni iz mešanice gume in polietilenskih materialov. Vse to je prijazno do okolja in vsekakor tudi do otrok.

Gumijasti balinčki so še posebej trpežni in so enostavni za čiščenje. Najbolj kakovostne vrste balinčkov so vam na voljo v specializiranih trgovinah z igračami, ki se nahajajo tudi na spletu.

 

Pestro ponudbo izdelkov za igre na prostem, si lahko ogledate na povezavi.