content top

Velika ponudba jedilnih servisov, pribora in servirnih vozičkov

Ste ravnokar kupili ali obnovili kuhinjo, pa potrebujete nov jedilni pribor?

Pri nakupu jedilnih priborov se odločamo med več vrstami priborov. Imamo navadne jeklene, lesene in plastične nože, vilice in žlice. Krožnike uvrščamo med jedilne servise, te pa so lahko stekleni, kovinski ali plastični, po navadi pa kupujemo porcelanaste, ki so tudi bolj vzdržljivi in kvalitetni. Popoln jedilni pribor vsebuje žlico, vilico, nož, desertno vilico in čajno žličko. Lahko kupimo tak pribor, da so žlice in vilice v  istem dizajnu kot krožniki in da so v podobnih oblikah.

V restavracijah pa poleg jedilnih servisov uporabljajo servirne vozičke. Namenjeni so serviranju in odlaganju hrane, na njih pa lahko hrano tudi pripravimo. Nekateri z vgrajeno električno ploščo omogočajo, da lahko hrano na njih tudi skuhamo.

Servirni vozički, ki jih lahko kupite v trgovini Stilcommerce, so lahko leseni ali pa iz nerjaveče kovine in jekla. Kovinski in jekleni so bolj trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo, medtem ko leseni, ki so po navadi zgrajeni iz masivnega bukovega lesa, služijo kot kuhinjski modni dodatek. Imajo lahko različne in več poličk ter predalov, za kakšnega pa se boste odločili pa je popolnoma vaša izbira.

Čiščenje vozičkov je zelo preprosto. Ker stojijo na štirih gibljivih kolesih in so zato premični, jih lahko uporabljate v notranjih prostorih ali pa na terasah.

Na spletni strani stilcommerce.si si oglejte raznovrstno ponudbo barske in gostinske opreme. Oglejte si različne izdelke iz porcelana, kvalitetne kozarce, jedilne pribore, namizno in banketno opremo ter kuhinjske inventarje. Ponujajo vam izdelke raznovrstnih proizvajalcev, tako da boste sigurno našli kaj primernega za vas.