content top

Velike proge za veliko veselja

Otroci so očarani nad vlakci. Že kot zelo majhni vedo, da lokomotiva dela čuha puha in da se nato vsake toliko časa oglasi: TU TU TU TU! Vlakci so zanimivi, zato jih veliko najdemo tudi v otroških risankah, knjigicah za otroke pa tudi v obliki otroških igrač. Velike proge za vlakce pa so nekaj, kar si želi ogromno otrok – zakaj jim ne bi uresničili te želje?

Proge za vlakce

Kako zanimivo je že, če imaš čisto majhno progico za vlakce, po katerih jih lahko premikaš ali pa se po njej premikajo kar sami. Otroci obožujejo takšne proge. Najprej jih samo občudujejo, ko malo zrastejo, pa začnejo po njih premikati vlakce sami, še kasneje pa tudi sami ponosno gradijo proge zanje.

S progami pa je podobno kot z lego kockami: najlepše je, če imaš na voljo ogromno kosov, ki ti jih nikoli ne zmanjka, da lahko svoji domišljiji pustiš popolnoma prosto pot. Zato so velike proge za vlakce nekaj, kar se vam splača kupiti, saj se bo otrok z njimi igral ure in ure. Gradil bo proge, mostove, jih postavljal na različne načine ter se po njih in po ovinkih ter klancih vozil z vlakci in zraven veselo govoril: TU TU TU!

Za male in velike

Če pa ste tudi vi eden od tistih odraslih, ki ste si v otroštvu sami nenehno želeli takšne velike proge za lesene vlakce, ki ste jo lahko občudovali v knjigah, potem je sedaj časa, da naredite posebno veselje svojim otrokom in jim privoščite progo, s katero se bodo lahko igrali.

Morda ste takšno progo kot otrok celo imeli in zagotovo se spomnite, kako dragocena se vam je zdela in kako radi ste se igrali z njo. Nanjo imate verjetno zelo lepe spomine, ki jih lahko obudite tako, da pokukate na spletno stran Vlakci.si in pogledate, kakšna velika izbira je na voljo v današnjih časih – skoraj vse, kar vam srce poželi!

V kolikor se boste odločili za nakup velike proge za vlakce, verjamemo, da se z njo ne bo igral le vaš otrok, ampak boste z veseljem pri tem pomagali tudi vi, tako pa boste skupaj preživeli nekaj lepega in kakovostnega družinskega časa za druženje in igranje!