content top

Za delo v skladišču je ročni paletni viličar idealna rešitev

Medtem, ko za delov skladiščih in logistiki največ pozornosti namenjamo viličarjem v klasični izvedbi, pa si dela ne moremo predstavljati tudi brez ročnega paletnega viličarja. Čeprav je na prvi pogled bistveno manjši in je njegova zasnova zelo preprosta, pa gre za zelo robustno in trpežno orodje, s katerim lahko prevažamo različno težka bremena. Kar je najbolj pomembno pa je, da nam ročni paletni viličar zagotavlja manevriranje v majhnih in tesnih prostorih ter na vseh krajših razdaljah.

Zaradi svoje izjemno velike nosilnosti in močnega podvozja, boste z ročnim paletnim viličarjem lahko varno prevažali tudi vsa največja in najtežja bremena, za kar ne potrebujete niti izpita za viličarja. Njegov krmilni mehanizem sestavlja širok ročaj, ki je namenjen njegovemu usmerjanju in dvigovanju ter spuščanju tovora, delo z njim pa je popolnoma varno in enostavno, zato je ročni paletni viličar idealna rešitev za vsako skladišče kot tudi proizvodnjo.

Ročni paletni viličar nam zagotavlja manevriranje v majhnih in tesnih prostorih.

Prodaja viličarjev vam nudi viličarje priznanih blagovnih znamk

Viličarji so zmogljivi delovni stroji, ki so namenjeni prevažanju, natovarjanju in raztovarjanju različnega tovora, ki je najpogosteje zložen na paletah. Glede na to, da postaja logistika vse bolj pomemben segment, pa tudi ni nič presenetljivega, da je prodaja viličarjev v nenehnem porastu, ponudba pa vedno bolj pestra. Tako so nam danes na voljo viličarji različnih blagovnih znamk in modelov, ki se med seboj razlikujejo predvsem po svoji kakovosti, nosilnosti, vrsti pogona in namenu uporabe.

Ne glede na to, ali se odločate za nakup novega ali starega viličarja, je prodaja viličarjev na http://svt-servis.si/domov.html pravi naslov za to, da boste našli kakovosten viličar, ki bo popolnoma zadovoljil vašim potrebam in željam. Pri nakupu rabljenega viličarja boste prihranili kar nekaj denarja, se morate pa zavedati, da je v tem primeru potrebna tudi določena mera previdnosti. Vsem skrbem pa se lahko izognete, če nakup opravite pri preverjenemu ponudniku viličarjev.