content top

Zamrzovalna omara INDESIT

V današnjem času je kvaliteta bele tehnike zelo pomembna, prav tako pa tudi njena cena. Proizvajalci skrbijo, da na trgu ponujajo kar se da kvalitetne in ugodne izdelke s področja bele tehnike, kamor sodijo tudi zamrzovalne omare znamke Indesit.

Med belo tehniko sodijo torej tudi zamrzovalne omare. Mnoga slovenska in neslovenska podjetja ponujajo zamrzovalne omare vseh vrst. Med slovenskimi kupci je zelo priljubljeno znano podjetje Indesit, predvsem zaradi svoje kvalitete in ugodnosti, ki se kažejo v njihovi prodaji bele tehnike ter tudi ostalih izdelkov.

Zakaj torej izbrati zamrzovalno omaro Indesit?

Podjetje Indesit je podjetje, ki ima 4 obrate v Lodžu in Radomslem. V podjetju je zaposlenih več kot 3000 zaposlenih. Podjetje Indesit načrtuje otvoritev lastnega centra za razvoj in raziskave, v katerem naj bi razvijali nove modele gospodinjskih aparatov ter varčnejše in manj hrupne tehnologije. Cilj tega podjetja je tudi pripeljati na trg svoje dobavitelje.

V nadaljevanju vam predstavljamo enega od izdelkov podjetja Indesit, to je njihova priljubljena zamrzovalna omara.

Zamrzovalna omara Indesit sodi v energijski razred A+. Odlikuje jo tehnologija NoFrost. Zamrzovalna omara Indesit ima v svoji notranjosti indikator za temperaturo, kar sedem predalov za shranjevanje in kar tri posode za ledene kocke. Njena prostornina znaša okoli 220 litrov. Stran odpiranja vrat lahko kadarkoli zamenjamo, prav tako lahko kadarkoli zamenjamo opozorilni znak za odprta vrata.

Zamrzovalna skrinja Indesit je privlačen nakup za vsakega kupca.

Če želite videti še več ponudbe podjetja Indesit, obiščite spletno stran, na kateri se boste lahko soočili še z ostalimi izdelki uspešnega podjetja Indesit. Poleg zamrzovalnih skrinj podjetje nudi še veliko ostale bele tehnike, prav tako po zelo ugodni in dostopni ceni, predvsem pa je vse, kar ponuja več kot kvalitetno in zelo uporabno.
Nakup zamrzovalne omare Indesit je torej dobra odločitev, saj se boste tako odločili za nakup, ki bo kvaliteten, predvsem pa bo dostopen za vaše žepe. Ne boste pa prihranili samo pri denarju, ampak tudi pri času in še pri čem.