content top

Zanimivi trendi kuhinj za leto 2018

Vsako leto in vsako obdobje nam prinese kaj novega. To vedo predvsem tisti, ki so vedno v koraku s časom. Tudi pri opremljanju naših domov, je dobro, da vemo, kaj je trenutno moderno. Če nam to pač ne ustreza, se lotimo opremljanja ter nakupovanja pohištva po svojih merilih, če pa radi eksperimentiramo, potem moramo vedeti, kaj nam bo prineslo prihajajoče leto.

Zanimivo, drugačno ter posebno

Če ravno premišljujemo o tem, kakšno kuhinjo bomo imeli in jo imamo namen v kratkem tudi kupiti, potem je dobro, da vsaj malo pokukamo na trg, na podlagi katerega bomo ugotovili, kaj nam prinaša prihajajoče leto v povezavi s kuhinjami. Zanimajo nas torej trendi kuhinj 2018.

trendi modernih kuhinj v letu 2018

Trende kuhinj 2018 lahko označimo kot zanimive, drugačne in tudi posebne. Strokovnjaki oziroma mojstri na tem področju nam priporočajo svetilke z več viri svetlobe. Priporočajo predvsem lestence, ki so znani po tem, da imajo več žarnic ter odlično osvetlijo našo celotno kuhinjo. Prav tako navijajo za uporabo marmorja. Ta namreč še vedno velja za enega izmed najbolj zaželenih materialov vseh časov. V jedilnici tako lahko pride v poštev v obliki mizne plošče.

Barvna lestvica modernih kuhinj je precej nežna

V ospredju so tokrat pasteli, zelena barva in tudi grafični vzorci. Te barve še posebej priporočajo za del, ki je namenjen prehranjevanju, torej jedilnici. Jedilnica je pogosto v istem prostoru kot kuhinja, seveda pa to nikakor ni nujno. Če ni, potem naj bo njena  barvna kombinacija usklajena s kuhinjo.

V ospredju je tudi mešanje slogov, ker strokovnjaki menijo, da je modno. Glamurozen slog kuhinje se lahko izjemno dobro sklaplja z hipijevskim in podobno. Tudi neujemajoči stoli so eden od mnogih trendov kuhinj 2018. Zanimivo, kajneda?